Bakkerij Jolo

In het Overijsselse Nijverdal staat Bakkerij Jolo. Naast de andere namen in dit rijtje is Bakkerij Jolo een relatief jonge bakkerij. Deze bakkerij is in 2019 opgericht door Johan Pater en Lodewijk Bartels. De koek- en banketbakkerij staat bekend om haar uitgebreide assortiment met 270 verschillende kwaliteitsproducten. Deze verse lekkernijen liggen in de schappen van de Nederlandse Jumbo supermarkten.

Een van de meest kenmerkende producten binnen het assortiment van Bakkerij Jolo is de taai. Smeuïg en zacht, met die heerlijke en kenmerkende anijsgeur. Het recept is een goed bewaard familiegeheim dat al generaties van vader op zoon wordt doorgegeven. Er is maar één bakkerij in Nederland die dit maakt. En dat doen we bij Bakkerij Jolo. Nijverheid uit Nijverdal.

Onze bakkerijen

Onder Amarant Bakkers vallen meerdere bakkerijen, verspreid door Nederland. Zie hier een overzicht.

Werken bij

Interesse? Werken bij Amarant kan op veel verschillende locaties in diverse functies.

Wil je ook met ons meegroeien?

Samen met de medewerkers, klanten, leveranciers én familie maakt Amarant Bakkers haar stakeholders groot met brood. Groei je mee?

Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met zes locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn