Patisserie Pater

Bakkerij Pater heeft in haar lange historie ook banket en gebak geproduceerd. Hier werd in 1993 verandering in gebracht met Patisserie Pater: een bakkerij speciaal voor alle zoetigheden.

Uiteindelijk kwam de productie van Patisserie Pater in handen van Noord Holland Banket, waar nog steeds spritsen worden gemaakt naar het recept van Cor Pater. Het bleef daarna lang stil bij Patisserie Pater, totdat Amarant Bakkers in 2000 het merk Davelaar Jodenkoeken kocht. Na een pauze van vijf jaar zijn we sinds 2020 weer eigenaar van het authentieke merk. Met de komst van Davelaar is er nieuw leven geblazen in Patisserie Pater. Sindsdien worden er in Zwaagdijk dagelijks verse Davelaar Odekoeken gebakken. Twee letters minder, maar een verhaal rijker. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Bij de Patisserie werken we met Open Hiring®. Open Hiring® staat voor een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt.

Onze bakkerijen

Onder Amarant Bakkers vallen meerdere bakkerijen, verspreid door Nederland. Zie hier een overzicht.

Werken bij

Interesse? Werken bij Amarant kan op veel verschillende locaties in diverse functies.

Wil je ook met ons meegroeien?

Samen met de medewerkers, klanten, leveranciers én familie maakt Amarant Bakkers haar stakeholders groot met brood. Groei je mee?

Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met zes locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn