Bakkerij Cees Lammertinck

Bakkerij Cees Lammertinck in Elst is het kleine broertje van onze grote broodbakkerijen. Deze bakkerij werd in 2008 opgericht om onder het label ‘UEB brood’ (Uw Eigen Bakker) iedere dag vers en onderscheidend grootbrood te leveren voor de C1000 supermarkten. Dit brood wordt nu onder het Cees Lammertinck label geproduceerd en gaat nog steeds naar dezelfde winkels – ook nu de C1000 zelf niet langer bestaat en het Jumbo supermarkten zijn geworden.

De specialiteiten van Bakkerij Cees Lammertinck zijn kleinbrood, stollen en suikerbrood. In deze bakkerij worden de specialiteiten en producten met kleinere productieaantallen op ambachtelijke wijze bereid.

Jumbo Goudeerlijke bollen

Kijk mee met bakker Jan de Keijzer om te zien hoe we dagelijks meer dan 15.000 Goudeerlijke bollen bereiden voor Jumbo. Van witte bollen, tarwe bollen en spelt bollen tot muesli kaneelbollen, rozijnenbollen en boterbollen. Bekijk in de video hoe we de bollen op smaak brengen en hoe we ervoor zorgen dat ze zacht en mals in de winkel komen te liggen.

Onze bakkerijen

Onder Amarant Bakkers vallen meerdere bakkerijen, verspreid door Nederland. Zie hier een overzicht.

Werken bij

Interesse? Werken bij Amarant kan op veel verschillende locaties in diverse functies.

Wil je ook met ons meegroeien?

Samen met de medewerkers, klanten, leveranciers én familie maakt Koninklijke Amarant Bakkers haar stakeholders groot met brood. Groei je mee?

Koninklijke Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met vier locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Koninklijke Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn