Bakkerij Pater

Bakkerij Pater uit het Noord-Hollandse Avenhorn is naast het hoofdkantoor van Amarant Bakkers ook de bakkerij waar het ooit allemaal begon. Dit is waar Jan en Anna Pater in 1924 hun kleine bakkerij zijn gestart in een boerderij. Nu, bijna 100 jaar later, is de vierde generatie Paters werkzaam binnen het grote familiebedrijf. Het verhaal dat ooit begon bij Jan en Anna gaat over doorzettingsvermogen, pure ambacht en vooral hard werken. Je leest de volledige historie van Bakkerij Pater hier.

In Avenhorn produceren we exclusief voor de winkels van Deen Supermarkten. We staan bekend om de producten van de authentieke lijn, stokbroden en krusties (deegstukjes).

Onze bakkerijen

Onder Amarant Bakkers vallen meerdere bakkerijen, verspreid door Nederland. Zie hier een overzicht.

Werken bij

Interesse? Werken bij Amarant kan op veel verschillende locaties in diverse functies.

Wil je ook met ons meegroeien?

Samen met de medewerkers, klanten, leveranciers én familie maakt Amarant Bakkers haar stakeholders groot met brood.

Groei je mee?

Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met zes locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn