Onze bakkerijen

In 1924 legden Jan en Anna Pater de basis voor Amarant Bakkers. Het echtpaar start dat jaar een kleine bakkerij in Avenhorn onder de naam ‘Bakkerij Pater’. Bijna 100 jaar later is deze dorpsbakkerij uitgegroeid tot een grote organisatie: Amarant Bakkers, een modern industrieel bakkersbedrijf met zes bakkerijen. Met een team van ruim 450 collega’s werken we samen om onze klanten élke dag van lekker, betaalbaar én gezond brood te voorzien.

Bakkerij Pater

Deze bakkerij is tevens het Amarant Bakkers hoofdkantoor. 

Bakkerij Bouman

De grootste bakkerij binnen Amarant Bakkers staat in Gelderland.

Bakkerij Jolo

Onze koek- en banketbakkerij heeft een ruim assortiment verse lekkernijen. 

Bakkerij van de Kletersteeg

Onze bakkerij in de Provincie Utrecht staat bekend om haar desembrood.

Bakkerij Cees Lammertinck

In Elst is de bakkerij waar onze specialiteiten worden bereid.

Patisserie Pater

De patisserie is de thuisbasis van het bekende merk Davelaar.

Kom jij ons team versterken?

Ben je gek op de geur van vers brood en steek je graag je handen uit de mouwen? We hebben altijd plek voor enthousiaste teamleden. Ontdek direct wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met zes locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn