Bakkerij Bouman

Het is 1945 als Adriaan Bouman de grondslag legt voor Bakkerij Bouman in Deil. In die tijd waren er in het kleine dorpje in Gelderland maar liefst zeven zelfstandige warme bakkers. Behulpzaam als hij was, sprong Adriaan in als één van zijn collega’s uit de omgeving ziek was. De bewoners van Deil kregen dit al snel in de gaten en zo werd het langzaam maar zeker vanzelfsprekend om brood bij Bakkerij Bouman te halen.

Bijna 30 jaar later, in 1973, werd zoon Dirk directeur van Bakkerij Bouman. Hij zorgde voor flinke groei binnen het familiebedrijf. In 1981 werd er zelfs een nieuwe bakkerij geopend in Geldermalsen, een bakkerij die door de jaren heen nog tweemaal vergroot is. Bakkerij Bouman werd in 2000 overgenomen door Amarant Bakkers.

Bij Bakkerij Bouman bakken we exclusief dagvers brood voor Jumbo en het is de grootste bakkerij binnen Amarant Bakkers. Specialiteiten zijn verschillende soorten groot- en kleinbrood.

Onze bakkerijen

Onder Amarant Bakkers vallen meerdere bakkerijen, verspreid door Nederland. Zie hier een overzicht.

Werken bij

Interesse? Werken bij Amarant kan op veel verschillende locaties in diverse functies.

Wil je ook met ons meegroeien?

Samen met de medewerkers, klanten, leveranciers én familie maakt Koninklijke Amarant Bakkers haar stakeholders groot met brood. Groei je mee?

Koninklijke Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met vier locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Koninklijke Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn