Heeft het oude sollicitatieproces jou te vaak teleurgesteld? Nu bij Bakkerij Bouman een:

Baan zonder sollicitatiegesprek

We hebben op dit moment 2 vacatures: verdeler en chauffeur. Wil je graag in een mooi bakkersbedrijf werken? Lees dan verder of kom dinsdag langs!
Een sollicitatiegesprek is bij deze jobs niet nodig.

Introductie vacature Verdeler

Bij Bakkerij Bouman, in Geldermalsen, zijn we op zoek naar snelle verdelers. Ga jij ervoor zorgen dat ons dagelijks brood elke ochtend vers in de supermarkten ligt? Als laatste schakel in het logistieke proces, ben jij onmisbaar. Wij voeren geen sollicitatiegesprek. Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature. Het enige wat je moet doen is zelf even langskomen om je in te schrijven. Dat kan iedere dinsdag tussen 09.00 en 12.00 uur, op de Bosmanskamp 7 in Geldermalsen . Je bent van harte welkom!

Introductie vacature Chauffeur

Bij Bakkerij Bouman, in Geldermalsen, zijn we ook op zoek naar goede chauffeurs. Ga jij ervoor zorgen dat ons dagelijks brood elke ochtend vers in de supermarkten ligt? Als laatste schakel in het logistieke proces, ben jij onmisbaar. Wij voeren geen sollicitatiegesprek. Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature. Het enige wat je moet doen is zelf even langskomen om je in te schrijven. Dat kan iedere dinsdag tussen 09.00 en 12.00 uur, op de Bosmanskamp 7 in Geldermalsen. Je bent van harte welkom!

open hiring

Jouw werkplek

Bij Bakkerij Bouman bakken we dagvers brood, exclusief voor Jumbo. Specialiteiten zijn verschillende soorten groot- en kleinbrood. In 1945 legt Adriaan Bouman de grondslag voor Bakkerij Bouman. Bijna 30 jaar later, in 1973, werd zoon Dirk directeur van Bakkerij Bouman. In 1981 werd er een nieuwe bakkerij geopend in Geldermalsen, een bakkerij die door de jaren heen nog tweemaal vergroot is. Bakkerij Bouman werd in 2000 overgenomen door Amarant Bakkers en is de grootste bakkerij binnen Amarant Bakkers. Bakkerij Bouman is onderdeel geworden van een modern bakkersbedrijf met zes bakkerijen, meer dan 450 medewerkers en één missie: ‘Wij maken onze klanten groot brood’.

Je bent welkom!

Inschrijven kan iedere dinsdag tussen 09.00 en 12.00 uur
Bakkerij Bouman
Bosmanskamp 7
4191 MS Geldermalsen

Koninklijke Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met vier locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Koninklijke Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn