Bakkerij Pater

Bakkerij Pater uit het Noord-Hollandse Avenhorn is naast het hoofdkantoor van Amarant Bakkers ook de bakkerij waar het ooit allemaal begon. Dit is waar Jan en Anna Pater in 1924 hun kleine bakkerij zijn gestart in een boerderij. Nu, bijna 100 jaar later, is de vierde generatie Paters werkzaam binnen het grote familiebedrijf. Het verhaal dat ooit begon bij Jan en Anna gaat over doorzettingsvermogen, pure ambacht en vooral hard werken. Je leest de volledige historie van Bakkerij Pater hier. De bakkerij van vandaag is gespecialiseerd in seizoenartikelen, het maken en leveren van deegstukjes en bake off producten. Waarbij het op vele manieren verpakken van de bake off producten, voor groothandel of consument, ook tot de specialisatie behoord. 

 

Vraag het de bakker!

Bakker Remon Feld vertelt aan de hand van klantvragen over onze producten en werkwijze.

Je vindt Bakkerij Pater ook op;

Onze bakkerijen

Onder Amarant Bakkers vallen meerdere bakkerijen, verspreid door Nederland. Zie hier een overzicht.

Werken bij

Interesse? Werken bij Amarant kan op veel verschillende locaties in diverse functies.

Wil je ook met ons meegroeien?

Samen met de medewerkers, klanten, leveranciers én familie maakt Koninklijke Amarant Bakkers haar stakeholders groot met brood. Groei je mee?

Koninklijke Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met vier locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Koninklijke Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn