Veelgestelde Vragen (FAQ)

Je vindt hier antwoord op al je vragen over de Koninklijke Amarant Bakkers reünie op 7 september aanstaande in Avenhorn!

Wie kan zich aanmelden voor de reünie?

Iedereen die bij ons heeft gewerkt, al dan niet via een uitzendbureau of bijvoorbeeld Kema Clean zijn van harte welkom om zich aan te melden voor de reünie.

Hoe kan ik me aanmelden voor de reünie?
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Klik op de knop “Meld je nu aan” om het formulier in te vullen en je aanmelding te voltooien.
Moet ik een ticket kopen voor de reünie?
Nee, de reünie is gratis voor alle genodigden. Enkel met aanmelding via onze website kom je binnen omdat je dan per mail een toegangsticket krijgt. Aanmelden kan t/m 15 augustus daarna kunnen we helaas geen aanmeldingen meer aannemen.
Ik wil graag een cadeautje meenemen, zijn er cadeauwensen?

Wat attent van je! In plaats van fysieke cadeaus, stellen we een bijdrage voor een nieuw te bouwen bakkerij in Tanzania op prijs. Op deze manier draag je bij aan een betere toekomst voor de lokale gemeenschap daar. Zie gistcommunity.com voor meer informatie over de plannen in Tanzania.

Wat kan ik verwachten tijdens de reünie?
Je kunt genieten van een middag vol plezier, verhalen, smaken en festiviteiten. Het is een kans om oude bekenden weer te spreken, herinneringen op te halen en te genieten van een zintuiglijke reis door ons rijke verleden en onze bruisende toekomst.
Wordt er alcohol geschonken?

Ja, alcoholische drankjes – alleen bier en wijn – zijn beschikbaar voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Daarnaast hebben we een nog groter aanbod aan alcoholvrije drankjes.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?
Ja, we houden graag rekening met dieetwensen. Geef dit alsjeblieft aan in je aanmeldformulier.
Wat is de locatie van de reünie?

De reünie wordt gehouden bij voetbalvereniging RKEDO in Avenhorn. Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn

Op welke datum en tijd vindt de reünie plaats?
De reünie vindt plaats op zaterdag 7 september 2024. Je bent welkom vanaf 15.00 uur. Om 22:00 uur is het einde van ons feest.
Is binnenkomst echt om 15:00 uur of kan ik ook later komen?
Ons feest begint om 15:00 uur met een ontspannen inloop en een gezellig reüniegedeelte. Je bent uiteraard ook later van harte welkom. We waarderen het als je via het aanmeldformulier aangeeft of je mee-eet, zodat we gericht kunnen inkopen en voedselverspilling kunnen verminderen.
Is er parkeergelegenheid bij RKEDO?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij de locatie. Zowel voor auto’s als fietsen.
Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden tot 23 augustus 2024. We raden aan om je zo snel mogelijk aan te melden zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het feest.

Zijn partners ook welkom?
We willen deze speciale gelegenheid graag delen met zoveel mogelijk voormalige medewerkers. Partners van voormalig medewerkers zijn ook welkom, je kunt bij jouw aanmelding een partner toevoegen.
Is het evenement geschikt voor kinderen?
Nee, het evenement is bedoeld voor volwassenen en (voormalige) medewerkers van Amarant Bakkers of Bakkerij Pater.
Wat als ik me heb aangemeld maar niet kan komen?
Als je je hebt aangemeld maar onverhoopt niet kunt komen, stuur ons dan een e-mail naar feest@amarantbakkers.nl zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Hoe kan ik meer informatie krijgen over de reünie?
Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de reünie per e-mail.
Mijn vraag is nog onbeantwoord. Wat moet ik doen?
Als je vraag nog onbeantwoord is, neem dan gerust contact met ons op via feest@amarantbakkers.nl. We helpen je graag verder!
logo bakkerij bouman

Wil je er bij zijn?

Meld je dan nu aan via
onderstaande button: 

Koninklijke Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met vier locaties in Nederland.

Contact

Hoofdkantoor
Koninklijke Amarant Bakkers
Koningsspil 25
1633 GL Avenhorn